Nina modig

Utveckling ska vara: Enkelt. Lättförståeligt. Värdeskapande.

Nina modig

Utveckling ska vara: Enkelt. Lättförståeligt. Värdeskapande.

5 snabba om nina

  • 15+ år specialist på logistik och utveckling
  • Favoritämnen: Flöden i byggnader. Logistikutvecklingsprojekt. Lättillgänglig logistikkunskap
  • Mål: Skapa glädje i utvecklingsprojekt. Bidra till att jordens resurser används smart.
  • Roller: Expertrådgivare, föreläsare, poddvärd, författare, kursledare
  • Examina: Civilingenjör, Teknologie doktor (PhD) Logistik, INLPTA Coach

“Jag har haft nöjet att arbeta med Nina i två uppdrag under utvecklingen av ett nytt sjukhus, dels som expert i logistik och dels i ett utvecklingsarbete kring framtidens arbetssätt i vården. Nina är en behaglig och mycket kunnig person som alltid levererar över förväntan. En styrka är förmågan att visualisera komplexa uppgifter eller resultat på ett pedagogiskt och tilltalande sätt som inspirerar och engagerar. Jag skulle gärna arbeta med Nina igen!”

– Lotta Sellén, Senior Population Health Strategy Executive

BÄTTRE LOGISTIK HELT ENKELT

Effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskhalsar

I Ninas populärvetenskapliga logistikbok får du både en snabbkurs i logistikens grunder och ett enkelt recept i sex steg för hur du kan förbättra flöden runt omkring dig. Konkreta tips varvas med mängder av exempel och tankeövningar så att du snabbt kan gå från tanke till handling.

Det här är boken för dig som vill få njuta av en lugnare tillvaro samtidigt som du får mer gjort med mindre ansträngning, ja bättre logistik helt enkelt!  

Logistikpodden

Logistikpodden är kanalen för dig som vill veta mer om logistik, transport och supply chain management på ett enkelt och underhållande sätt. I podden intervjuar Nina tillsammans med Per Olof Arnäs ämnesexperter, kikar in bakom kulisserna i olika branscher samt nyanserar och förklarar aktuella företeelser och händelser. 

Prenumerera på Ninas nyhetsbrev

Prenumerera på Ninas nyhetsbrev

Vilken hjälp behöver du för att nå dina mål?

Nina hjälper dig och din organisation i utvecklingen av era flöden så att ni kan fokusera på att skapa värde för era kunder.

bollplank

Bollplank och mentor

Vill du förverkliga ett projekt, utveckla era flöden och er verksamhet men saknar stöd eller kunskap för att kunna göra detta på egen hand?

Med handfasta råd och modeller från logistik, verksamhetsutveckling och personlig utveckling får du verktyg och stöd för att identifiera viktiga frågor, leda arbetsgrupper, planera workshops och se till så att alla intressenter hålls uppdaterade.

boken

Få tydliga expertsvar på dina frågor

Har du mängder av information som du vill analysera men inte riktigt hinner med? Vill du ha svaret på en svår fråga men vet inte riktigt hur du ska göra? Vill du mäta din utveckling och få bra beslutsunderlag?

Nina hjälper dig att strukturera din frågeställning, ta reda på svaren och presentera dessa pedagogiskt och enkelt. Med analyser, lösningsförslag och utvecklingsplaner får du hjälp att nå dina önskade mål.

inspiration

Kunskap, inspiration och engagemang

Vill du skapa energi och rätt förutsättningar för utveckling genom ökad förståelse och nya upplevelser? Söker du föreläsare, moderator, kursledare eller coach?

Nina har djup kunskap i ämnesområdena logistik, verksamhetsutveckling och personlig utveckling som hon med entusiasm och enkelhet delar med sig av. Tillsammans hittar vi ett innehåll och format som passar ditt syfte så att ljuset tänds i ögonen på de du vill inspirera.

Nina är en oerhört duktig och kompetent föreläsare som alltid levererar med högsta kvalitet. Med god fingertoppkänsla känner Nina av publiken och anpassar kunskapsnivån efter såväl behov och önskemål. Med sitt pedagogiska förhållningssätt och sin expertis kan jag varmt rekommendera att anlita Nina som föreläsare.

– Sandra Larsson, Project Manager, FCG SIPU International

nina_kontakt

Det ska vara kul att jobba med logistikutveckling!

När du sitter fast eller tycker att ett projekt som du åtagit dig som innehåller flöden känns övermäktigt älskar jag att hjälpa till. 

Jag är passionerat intresserad av utvecklingsprojekt och logistik och har arbetat med dessa ämnen som forskare, projektledare, utredare, inspiratör och expertrådgivare i mer än 15 år. Min erfarenhet är att det mesta löser sig när det blir tydligt varför utveckling krävs, vilket värde ni vill skapa och vilket första steget är för att ta er i rätt riktning. Med struktur och flödestänk går det att förenkla det mesta och skapa förståelse samt arbetsglädje hos alla inblandade.

Behov av förändring och logistik finns överallt, men det finns några områden som jag brinner extra mycket för att arbeta med. Det handlar om utveckling av flöden i byggnader, logistikutveckling i branscher som “inte jobbar med logistik” samt lättillgänglig och inspirerande logistik- och supply chain kunskap.

Genom att förenkla för de som arbetar med förändringsledning, logistik och verksamhetsutveckling vill jag bidra till att skapa glädje i utvecklingsprojekt och att jordens resurser används så smart som möjligt.

När jag inte jobbar tillbringar jag helst tiden med familjen, på yogamattan, i naturen, i köket eller med näsan i en bok. Vill du ha tips på vilka populärvetenskapliga böcker som jag tycker är bäst så tycker jag att du ska skicka mig ett email! Glöm inte heller att skriva upp dig för att få mitt nyhetsbrev så du kan vara säker på att alltid ha senaste information om kommande kurser, evenemang och planer!

“Nina är den bästa projektledare du kan få gällande logistik och förbättringsarbete inom hälso -och sjukvård. Otroligt noggrann och har en fast övertygelse med ödmjukhet att allt går

– Anna-Karin Dahl, Verksamhetschef, Äldreomsorg, Vardaga AB

Kontakta Nina

Skicka mig gärna ett meddelande om du har idéer, frågor, tankar eller reportageuppslag som du vill diskutera!

Jag ser fram mot att du hör av dig!

 

Kontakta Nina

Skicka mig gärna ett meddelande om du har idéer, frågor, tankar eller reportageuppslag som du vill diskutera!

Jag ser fram mot att du hör av dig!