OM OSS

Email: kontakt@cflow.se

Create Flow = Nina Modig + expertnätverk

 

Create Flow drivs av mig, Nina Modig. Jag är logistikforskaren som efter doktorsexamen, för drygt 10 år sedan, tog klivet ut i näringslivet för att använda mina kunskaper. Sedan dess har jag deltagit i många utvecklingsprojekt där jag med hjälp av struktur, flödestänk och en stor portion nyfikenhet skapat ”flow” och ökat värde. Jag älskar utmaningarna som komplexa projektmiljöer skapar och gillar den variation som mina uppdrag för med sig.

 

Mina uppdrag rör sig ofta utanför ”traditionella logistikbranscher” och har inkluderat utveckling av flöden på sjukhus, resecenter, skidanläggningar, byggarbetsplatser och förskolor bland mycket annat. I dessa projekt har jag arbetat som expertrådgivare, utredare, projektledare, föreläsare, kursledare och mentor.  Mitt engagemang är lika stort när jag står och pratar inför 200 personer som när jag sitter själv och analyserar information i omfattande dokument och excelark.

 

I mitt arbete blir jag många gånger del av större projekt med många deltagare och intressenter. Jag har därför haft förmånen att få arbeta med allt från sjuksköterskor, byggnadsarbetare, kommunanställda, arkitekter, ingenjörer, affärsutvecklare och forskare till politiker och fastighetsförvaltare. Att identifiera hur flöden och verksamheter kan utvecklas och på ett pedagogiskt sätt förmedla den kunskapen till alla som berörs är en utmaning som jag gillar. 

 

Förutom mina egna kunskaper har jag ett brett nätverk av experter och konsulter som jag samverkar med för att hitta den bästa lösningen utifrån behov. I nätverket finns allt från excelvirtuoser och workshopproffs till forskare och coacher.


För att sprida mina kunskaper till fler så många får njuta av mer, härligt flyt i sin tillvaro har jag förutom att jobba i projekt också skrivit en grundbok om logistik för alla "icke-logistiker" samt utvecklat kurser.


För att ta del av senaste nytt så följ mig gärna på LinkedInNINA MODIG

Civ.Ing., Ph.D., INLPTA Coach

Copyright @ All Rights Reserved